Gesamtsumme
Kostenfreie Lieferung ab einem Einkaufswert von 50,00 €
inkl. MwSt. zzgl. Versandkosten
Product image
Milka Zarte Momente Pralines Mix
99.99 €
In den Warenkorb
Zatvori

Milka kakao krem sa lešnikom 350g

Započnite dan na najnežniji način – uz Milka kakao krem sa lešnikom. Uz Milka kremasti namaz sa kakaom i lešnicima svako jutro postaje trenutak zadovoljstva. Bez obzira na to kako najviše volite da jedete Milka krem, da li kao namaz na parčetu hleba, kao slatko punjenje palačinki, dodatak kolačima i tortama, ili jednostavno „na kašičicu“, neodoljiv kakao krem sa nežnom aromom lešnika će vam ulepšati dan.

INFORMACIJE O PROIZVODU I OPTIMALNI USLOVI SKLADIŠTENJA

Preporuka za skladištenje :
Za optimalan ukus i teksturu Milka krem sa lešnikom treba čuvati na suvom i zatvorenom mestu koje je zaštićeno od toplote i direktne sunčeve svetlosti. Za skladištenje se preporučuje sobna temperatura između 15 i 20°C.


Obaveštenje o proizvodu:
Skladištenje na višim temperaturama (> 20°C) ili pod većim temperaturnim promenama može prouzrokovati stvaranje masnog sloja na površini proizvoda. Međutim, to nema uticaja na kvalitet i potrošnju proizvoda. Ukoliko do toga dođe, preporučujemo da proizvod dobro promešate pre upotrebe.

Ako se proizvod skladišti pod čestim temperaturnim promenama, na površini proizvoda mogu se formirati i beli (masni) kristali, bez uticaja na kvalitet i jestivost proizvoda. Proizvod se može konzumirati bez oklevanja.

Milka i Oreo

IDI NA PROIZVODE

Priča o mleku i kakaou

ČITAJ DALJE
Prati nas i saznaj više o našim novitetima.